Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за 146 ЖТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за 146 ЖТД

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Имаш скъсан маркуч , или си счупи резонаторната кутия ( намира се зад бронята ) . Гаранция ти давам , че е нещо такова . Същата интервенция я направих с моята кола преди 3 дни . Провери тая кутия първо , ако е здрава карай наред маркучите .
    здравейте АЛФИСТИ.Предстои ми покупка на 145 JTD 2000г. на 174000км (реални) след дълго ровене в интернет и многото негативни мнения за тази марка аз все пак се спрях на алфа, та имам въпросчета:как се държи колата -- маневрена ли е;как е возиятя -- тварда,мека;къде мога да закарам в Пловдив на диагностика;в това студено време как да разбера бачка ли климатика;и за какво да внимавам при покупката.Предварително благодаря на откликналите на въпросите ми

Има доста писано по тази тема , поразрови и ще намериш Добре дошъл , надявам се скоро и с кола .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от arenabase Покажи съобщение
      здравейте АЛФИСТИ.Предстои ми покупка на 145 JTD 2000г. на 174000км (реални) след дълго ровене в интернет и многото негативни мнения за тази марка аз все пак се спрях на алфа, та имам въпросчета:как се държи колата -- маневрена ли е;как е возиятя -- тварда,мека;къде мога да закарам в Пловдив на диагностика;в това студено време как да разбера бачка ли климатика;и за какво да внимавам при покупката.Предварително благодаря на откликналите на въпросите ми
      Возията си е твърда,средна маневреност,добре набира и спира, климатика може да разбереш дали работи като гледаш оборотите и натиснеш копчето на климатика трябва да паднат с около 100-на оборота и веднага пак да се дигнат.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я закарай на диагностика преди да я купиш!!!
      Успех!

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
        Возията си е твърда,средна маневреност,добре набира и спира, климатика може да разбереш дали работи като гледаш оборотите и натиснеш копчето на климатика трябва да паднат с около 100-на оборота и веднага пак да се дигнат.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я закарай на диагностика преди да я купиш!!!
        Успех!
        Преди време бях пуснал тема-анкета за маневреността на тези коли, която според мен ( и не само ) е под всякаква критика, но се свиква
        Климатикът едва ли ще тръгне, ако температурите са около нулата, както е в момента. На моята не съм забелязвал да падат така оботорите при включване на климатика, но най-сигурният начин да се разбере дали работи е да се закара някъде на топло (подземен гараж, примерно) и там да се пробва дали включва и дали духа студено.
        Возията е твърда, но в завои има лека склонност към недозавиване, ако става дума за оригиналното окачване.
        Като цяло автомобилчето не е лошо, да не излезе, че го плюя нещо, просто си казвам обективното мнение.

П.С. Разелям последните мнения, за да не спамим темата на колегата
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Качи са първо да покараш,после ще забравиш за въпросите и направо ше я вземаш при мен така беш!
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Екстра си е колата, колега. Като я взимаш само я закарай на подходящо място да я огледат и да направят една диагностика. Ако всичко е наред - скачай смело
            Добре си се насочил

И да се похвалиш като я вземеш
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

От година близо карам 146 JTD и мога да изкажа моето скромно мнение. Неможе да се каже че колата е супер маневрена, но това не е кой знае каква болка за умиране. Налагало ми се е много пъти да паркирам и карам из тесните софийски улици и съм нямала проблеми. И при мен както при един колега по-горе изказал се, не се променят оборотите като пусна климата ,а смея да твърдя че ми работи. Диагностиката е задължителна , но немога да те насоча къде да е направиш в Пловдив. Не вози чак толкова твърдо, зависи и с какви гуми и окачване е все пак.
              Според мен , колата е супер, харчи малко, върви много и е много по-безпроблемна за поддръжка от TS. Дизела си е дизел

Ако ти хареса се хвърляй и толкова - едва ли ще съжалявам , ако диагностиката покаже че е читава

Успех , чакаме новини
              Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
              Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
              Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Благодаря на всичките с обективните мнения.Надявам се най-скоро и аз да съм АЛФАДЖИЯ

Comment

Благодаря на всичките с обективните мнения.Надявам се най-скоро и аз да съм АЛФАДЖИЯ
                  АЛФИСТ му викаме колега

"-аджиите" са едни други фенове на немското автомобилостроене

Успех!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Working...
                  X